Momenteel werken wij alleen op afspraak, graag telefonisch contact opnemen op nummer 0627048506

5.0/5 van 14 beoordelingen.
Restaurantstoelen laten stofferen
21 uren geleden.
Your review
Wij hebben onlangs ons restaurant van een nieuwe frisse aanblik voorzien. Enkel de stoelen wilden wij nog een nieuwe look geven, zodat deze ook aansloten op de nieuwe stijl binnen ons restaurant. Een collega wees mij op meubelstoffeerderij Straathof, omdat hij hier goede ervaringen mee had. Na een gesprek met de heer Straathof hadden wij ook direct het gevoel dat deze klus in veilige handen was. Ons restaurant is nu helemaal af en weer klaar om gasten te ontvangen. Op frisse en perfect gestoffeerde stoelen natuurlijk!
Toon meer
Tuinkussens gestoffeerd
9 dagen geleden.
Your review
Wanneer iemand in onze omgeving zijn kussens voor tuinmeubelen opnieuw moet laten stofferen, gaan wij altijd naar de heer Straathof toe. Dit is een vakman die zijn vak verstaat. Hij werkt snel en voor we het weten kunnen wij weer genieten in onze tuin op onze gestoffeerde kussens. Het weer is er klaar voor, de kussens voor de tuinmeubelen nu ook! Als er nog eens iets is, komen we weer naar je toe.
Toon meer
Banken gestoffeerd
1 maanden geleden.
Your review
Wij hebben door meubelstoffeerderij Straathof de eetbanken in ons restaurant laten stofferen. Een pittige klus, maar de heer gaf direct aan wanneer de klus geklaard zou zijn en zo geschiedde ook. Wij zijn zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden door dit bedrijf en kunnen een ieder dit bedrijf aanbevelen. De snelle service in combinatie met de uitmuntende kwaliteit zal ook u verbazen.
Toon meer
Prettige samenwerking
1 maanden geleden.
Your review
Wij werken al jarenlang samen met deze meubelstoffeerder en hebben al die jaren kunnen rekenen op een goede service en a-kwaliteit materiaal. Voor ons geen andere partij meer. Op naar de komende jaren!
Toon meer
Klaar voor de zomer!
2 maanden geleden.
Your review
Wij hebben onlangs onze bootkussens laten stofferen, tot volle tevredenheid. Wij zijn zeer te spreken over de manier waarop we advies kregen en hoe de heer Straathof met ons mee probeerde te denken. De kussens in onze boot zien er weer fraai uit, laat het mooie weer nu maar komen! Bedankt namens ons hele gezin. Groetjes Harry en Rozan
Toon meer
Wat een service!
2 maanden geleden.
Your review
Zo behulpzaam zie je ze zelden. De stoffering van onze bank was dusdanig beschadigd geraakt door een ongelukje, waardoor wij direct in paniek raakten. Direct naar de heer Straathof gebeld, snel een afspraak ingepland (top dat het zo snel kon in coronatijd!) en in een mum van tijd ziet onze bank er weer tiptop uit. Wij voelden ons direct welkom en we waren snel gerustgesteld.
Toon meer
Geen afscheid kunnen nemen van stoelen
2 maanden geleden.
Your review
In ons huis hadden we stoelen staan en deze zaten ongelofelijk lekker. Ondanks dat de stof wat te wensen over liet, zaten ze lekker en vonden we het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Onze buren hebben ons toen gewezen op het laten herstofferen door Meubelstoffeerderij Straathof. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad. Onze stoelen zitten weer als nieuw! Wij zijn dhr Straathof enorm dankbaar dat hij onze stoelen nieuw leven heeft ingeblazen. Hartstikke bedankt namens fam. Heeringa.
Toon meer
Caravan is weer als nieuw
3 maanden geleden.
Your review
Wij gaan al jarenlang met onze caravan op vakantie en vonden dat deze wel eens toe was aan opfrissing. Voor het laten stofferen van onze caravan, kwamen wij uit bij Meubelstoffeerderij Straathof. We werden snel geholpen en kregen een ruime keuze aan stoffen aangeboden. Wij kijken alweer uit naar onze volgende vakantie, bedankt daarvoor!
Toon meer
Goedkoop is duurkoop
1 jaren geleden.
Your review
Wij hebben ons in het verleden laten verleiden door een aanbieding van een fauteuil, hoewel deze toch nog aardig aan de prijs was. Na enige tijd hadden wi spijt als haren op ons hoofd. De bekleding vertoonde slijtplekken en verhaal halen bij de dealer konden wij vergeten aangezien deze inmiddels failliet bleek. De heer Straathof heeft hem voorzien van een nieuwe bekleding. Wat een uitgebreide keuze aan stoffen presenteerde hij ons! Wij genieten nu weer van de fauteuil die zo mooi tot zijn recht komt in ons interieur.l
Toon meer
Nieuwe inrichting
1 jaren geleden.
Your review
Aangezien wij ons interieur een heel andere kleur gaven wilden wij ook de bank en de stoelen hierop aanpassen. Na een afspraak met de heer Straathof liet hij ons een overweldigend aanbod aan stoffen zien. De keuze was al snel gemaakt en wij besloten om de bank en de stoelen te laten herstofferen waardoor deze één geheel vormden met de rest van de woonkamer. Het geeft een heel rustige aanblik. Wij kunnen de heer Straathof zeker aanbevelen. Duidelijk advies en een vakkundige afwerking.
Toon meer
Image

Contact ons

Meubelstoffeerderij Straathof
Keyserswey 39
2201 CW Noordwijk

  (071) 361 25 99
  (06) 27 048 506
  info@meubelstoffeerderijstraathof.nl
  Vind ons

Openingstijden

Maandag Alleen op afspraak
Dinsdag 9.00 - 12.30 13.30 - 17.00 u
Woensdag Alleen op afspraak
Donderdag 9.00 - 12.30 13.30 - 17.00 u
Vrijdag 9.00 - 12.30 13.30 - 17.00 u
Zaterdag Alleen op afspraak

Wij raden u aan van tevoren een afspraak te maken. Wij verzorgen namelijk ook het ophalen/ bezorgen van meubelen, waardoor wij afwezig kunnen zijn.

Image