Momenteel werken wij alleen op afspraak, graag telefonisch contact opnemen op nummer 0627048506

5.0/5 van 6 beoordelingen.
Goedkoop is duurkoop
9 maanden geleden.
Your review
Wij hebben ons in het verleden laten verleiden door een aanbieding van een fauteuil, hoewel deze toch nog aardig aan de prijs was. Na enige tijd hadden wi spijt als haren op ons hoofd. De bekleding vertoonde slijtplekken en verhaal halen bij de dealer konden wij vergeten aangezien deze inmiddels failliet bleek. De heer Straathof heeft hem voorzien van een nieuwe bekleding. Wat een uitgebreide keuze aan stoffen presenteerde hij ons! Wij genieten nu weer van de fauteuil die zo mooi tot zijn recht komt in ons interieur.l
Toon meer
Nieuwe inrichting
10 maanden geleden.
Your review
Aangezien wij ons interieur een heel andere kleur gaven wilden wij ook de bank en de stoelen hierop aanpassen. Na een afspraak met de heer Straathof liet hij ons een overweldigend aanbod aan stoffen zien. De keuze was al snel gemaakt en wij besloten om de bank en de stoelen te laten herstofferen waardoor deze één geheel vormden met de rest van de woonkamer. Het geeft een heel rustige aanblik. Wij kunnen de heer Straathof zeker aanbevelen. Duidelijk advies en een vakkundige afwerking.
Toon meer
Herbekleding bank
11 maanden geleden.
Your review
Tijdens een feestje raakte de bekleding van onze bank zodanig bevuild dat de stof niet meer gereinigd kon worden. Nu hadden wij juist deze bank uitgekozen vanwege het onovertroffen zitgenot. Wij waren super gehecht aan deze bank en een nieuw exemplaar bleek niet meer leverbaar. Wij hebben contact opgenomen met meubelstoffeerderij Straathof die de bank opnieuw bekleedde met een frisse stoffen bekleding. Zo hebben wij nog steeds onze favoriete bank.
Toon meer
Nieuwe bekleding stoelen
1 jaren geleden.
Your review
Wij speelden al geruime tijd met de gedachte om de bekleding van onze stoelen die al decennia in ons interieur stonden te vervangen door een bekleding met een meer eigentijdse uitstraling. Wij werden heel hartelijk ontvangen in het atelier na het maken van een afspraak. De keuze aan stoffen was overweldigend zodat wij niet direct een keuze konden maken. Wij kregen een aantal stalen mee om thuis te beslissen welke bekleding het best paste in ons interieur. Inmiddels zitten wij op prachtige stoelen. Dank voor de perfecte service!
Toon meer
Kussens voor onze loungeset
1 jaren geleden.
Your review
Onlangs hebben wij onze tuin laten betegelen. Om lekker te kunnen relaxen in onze tuin hebben wij een prachtige loungeset aangeschaft. Bij meubelstoffeerderij Straathof hebben wij kussens laten maken. Alles ging in goed overleg. Wij kregen stalen stof mee om thuis een keuze te kunnen maken en de kussens werden helemaal naar onze wens gemaakt.
Toon meer
Bank opnieuw bekleed
1 jaren geleden.
Your review
Kent u dat gevoel van geen afscheid kunnen nemen? Onze comfortabele bank was na al die jaren nog zo stevig dat hij als nieuw aanvoelde. Alleen begon de bekleding duidelijke sporen van slijtage te vertonen. Wij waren zo gehecht aan onze vertrouwde bank dat een nieuw exemplaar niet ter sprake kwam. De heer Straathof heeft de bank van nieuwe bekleding voorzien waardoor wij weer volop kunnen genieten.
Toon meer
Image

Contact ons

Meubelstoffeerderij Straathof
Keyserswey 39
2201 CW Noordwijk

  (071) 361 25 99
  (06) 27 048 506
  info@meubelstoffeerderijstraathof.nl
  Vind ons

Openingstijden

Maandag Alleen op afspraak
Dinsdag 9.00 - 12.30 13.30 - 17.00 u
Woensdag Alleen op afspraak
Donderdag 9.00 - 12.30 13.30 - 17.00 u
Vrijdag 9.00 - 12.30 13.30 - 17.00 u
Zaterdag Alleen op afspraak

Wij raden u aan van tevoren een afspraak te maken. Wij verzorgen namelijk ook het ophalen/ bezorgen van meubelen, waardoor wij afwezig kunnen zijn.

Image